Ivana Banfic

Ivana Banfić priređuje jedan od najvećih pop događaja godine

Muzika - regija Show Time

Na slavljeničkom koncertu ‘Svih mojih 25’ zagrebačka pjevačica će ugostiti Severinu, Dinu Merlina, Tonyja Cetinskog i Lea, a uz to prirediti i specijalni svjetlosno-vizuelni show, što ovaj događaj čini jednim od regionalnih pop spektakla godine.

Ivana Banfić je snimala duete sa brojnim pop zvijezdama, među kojima su Severina, Dino Merlin, Dino Dvornik, Gibonni, Tony Cetinski, Hari Varešanović…, pa se već po tom kritariju izdvaja na sceni.

Okupljajući neke od njih 28.3. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u vizuelno-muzičkom presjeku svoje dosadašnje karijere, Ivana priprema koncert o kojem će se dugo prepričavati, jer će osim velikih imena i brojnih hitova publika doživjeti show dostojan svjetskih spektakla.

Ivana Banfic

O tome govori ovaj poziv organizatora: ”Zbog posebnih vizualnih efekata mole se posjetitelji da barem gornji dio obuku u bijelo kako bi mogli biti dio glazbeno scenskog spektakla i vizuala koji će ići kroz cijelu dvoranu. Na ulazu će biti podijeljene i majice za sve one koji se nisu uspjeli obući u bijelo”.

Svjedoci smo da se u zadnjim godinama drastično podižu standardi (bar nekih) pop koncerata, da se i ovdje počinju prihvaćati tehničke inovacije bez kojih show nije show.

Ivana Banfić, ili ‘pjevačica sa stotinu lica’, u dugogodišnjoj karijeri se okušala u mnogim žanrovima, a u posebnom slavljeničkom programu, u obliku mjuzikla, ona će predstaviti svoju bajkovitu muzičku priču, u kojoj će sudjelovati bend koji je pratio Dinu Dvornika, plesači i plesačice plesnog centra Tala # Brutala, Plesni klub TT, zbor Concordia Discors

Ovakva vrlo zahtjevna produkcija kod nas je teško isplativa, ali ‘the show must go on’ i dobro je da se sve češće pojavljuje.