Fatboy Slim

Fatboy Slim u Umagu, John Newman u Budvi

Muzika - regija Show Time

Exitovi sestrinski festivali upotpunjuju liste headlinera: na Sea Star u Umagu nastupaju Fatboy Slim, Paul Kalkbrener, Modestep… a na Sea Dance u Budvi britanski pjevač John Nemwan.

Na prvi u nizu festivala Exit Ljeto ljubavi 2017, na Sea Star u Umagu (26. i 27. 5.) stiže višestruko nagrađivani Fatboy Slim, čiji nastup od prije sedam godina u Stella Marisu publika još pamti.

Tu su još lider njemačke elektronske scene Paul Kalkbrener, poznat po stadionskim spektaklima i nedavnom nastupu ispred Brandenburške kapije pred pola miliona ljudi, zatim londonski electronic i dubstep rock sastav Modestep, kojem će ovo biti premijera na našim prostorima, te australijski bass-rock bend Pendulum u specijalnom DJ izdanju.

Od ranije je poznato da na hrvatsku obalu dolaze The Prodigy, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Elemental, Bad Copy, Brkovi, Artan Lili, Jonathan, High5 & Kukus, Kiša metaka, Krankšvester, Sassja i Matter.

John Newman

Sea Dance festival u Budvi (od 13. do 15. 7.), kao novog headlinera ima Johna Newmana, britansku soul pop breakbeat zvijezdu, koji je prošle godine nastupio na Belgrade Calling festivalu, a pretprošle na Exitu u Novom Sadu

Kao što smo ranije objavili, na budvanskoj plaži Jaz će se pojaviti i Sean Paul, te beogardski hip-hop trio Bad Copy i domaćini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See.