Beatles Revival Band Rijeka

Beatles Revival – jedan od programa za veliki jubilej Beatlesa

Muzika - regija Show Time

Grupa The Beatles Revival Band iz Rijeke jedan je od najdugovječnijih europskih tribute bendova, osnovan 1994., kao izraz divljenja i zaljubljenosti u muziku neponovljive četvorke iz Liverpoola.

Glavni pokretač cijele priče je gitarista i pjevač Erik Malnar, ujedno i frontman riječke skupine Belfast Food, a u postavi revival grupe su još Goran Rubeša (gitara i vokal), Marko Jurić (bubnjevi) i Josip Radić (bas i vokal).

BRB je do sada održao više stotina koncerata, uglavnom u rock klubovima u Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, kao i na velikim festivalima kao što su Špancirfest i Beatleweek.

Grupa često surađuje s poznatim hrvatskim izvođačima poput Nene Belana, ENI, Roberta Marekovića, Belfast Food, Father, En face…

Povodom 50 godina od izlaska kultnog albuma “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band“, BRB nastupit će kao dio Beatles Revival Orchestra u Lisinskom, 28. 5. 2017., i tim povodom su na svojoj fan stranici (link)objavili da biraju ‘najvećeg fana Beatlesa’, koji će za taj koncert dobiti poklon ulaznice. Dakle, svi koji imaju neke memorabilije ili originalne uspomene na liverpulske Bube mogu to podijeliti na stranici, a pobjednika će odrediti najveći broj lajkova.

Na fotografiji: jedna od pristiglih prijava fanova Beatlesa: