Kolekcija ambijentalne muzike za meditaciju i balansiranje čakri

GPS za dušu Igra života

Sigurnost, senzualnost, stabilnost, seksualnost, instinkt… to su neke od životnih potreba koje možemo postići meditacijom i balansiranjem čakri, a njihova ostvarenja postižemo uz ambijentalnu muziku, koju vam donosimo u prilogu.

Ovaj album vam poklanja 49 trakova i više od 8 sati jedinstvenih i inspirativnih kompozicija ambijentalne glazbe, pažljivo dizajnirane za balansiranje čakri, meditaciju, lucidno sanjanje i energiju ozdravljenja.

Svaka kompozicija sadrži predivnu ambijentalnu muziku, binauralne zvuke, drevne solfeđo frekvencije i zvukove prirode.

Smatra se da je čakra energetski vrtlog, smješten u ljudskoj auri. Opisuje se kao posredni organ koji prima energiju izvana i usmjerava je dalje u organizam.

relaksacija

Svaka čakra ima 7 glavnih aspekata, a svaka kompozicija na ovom albumu korespondira sa jednim od njih, tako da ima 7 kompozicija za svaku čakru. Također, svaka kompozicija sadrži 4 “sastojka”: umirujuću ambijentalnu muziku, binauralne zvukove, zvukove prirode ili nebeski bijeli šum i solfeđo frekvencije.

Simbolično značenje broja četiri implicira stabilnost i utemeljenje svih stvari u prirodi. Svaka kompozicija je dizajnirana s ljubavlju, predanošću, strašću i vrlo opreznom, skoro matematičkom preciznošću. Zato se iskreno nadamo da će biti od koristi za meditaciju, duboku relaksaciju i temeljito čišćenje i balansiranje čakri.

Ovu muziku možete koristiti za jogu, masažu, spa, reiki i sl, jer svi zvukovi na ovom albumu su vrlo umirujući i ugodni. Uživajte!

Posjetite youtube kanal Zen Relax, ako želite poslušati više umirujućih i meditativnih zvukova.

https://youtu.be/2AaEgC_Gr90?list=PLanKSFSWUgj3pmffiBBq2QkZ9DtyF-b_3