Balašević

Policija privela Balaša zbog pjesme “Noć kad sam preplivao Dunav”

Duhovito Ludometar

Odmah nakon koncerta u Zagrebu, kantautor Đorđe Balašević je priveden u policijsku postaju zbog opravdane sumnje u ilegalni prelazak granice.

Nakon što je Srbija nabavila 9 borbenih zrakopada MiG 29 od Rusije, tenzije između Hrvatske i Srbije ne jenjavaju. Nakon incidenta sa srpskim čokoladama te srpskim hvaljenjem s 90 tona beskorisnog bezmotornog čelika iz Rusije, svjedočili smo i novom incidentu ovih dviju nekadašnjih “bratskih” država.

Odmah nakon koncerta Đorđa Balaševića u zagrebačkoj Areni, policija je popularnog “Panonskog mornara” privela zbog opravdane sumnje da je ilegalno prešao granicu te preplivavajući Dunav ušao u Republiku Hrvatsku.

“Đorđe Balašević pred prepunom je Arenom u Zagrebu, bez imalo srama otpjevao pjesmu “Noć kad sam preplivao Dunav” , čime je jasno dao do znanja da je u Republiku Hrvatsku ušao ilegalno, preplivavajući Dunav. Osim toga u pjesmi je jasno opisao kako je izbjegao pograničnu stražu te da je za njim u Republici Hrvatskoj ispisana tjeralica”, stoji u priopćenju MUP-a.

Nakon kriminalističke obrade , Panonski mornar biti će odvezen pred istražnog suca, jer osim ilegalnog preplivavanja Dunava, tereti ga se za plovidbu bez skiperske dozvole.

Prilog preuzet sa satiričnog portala News-bar.hr

(P.S. Iako je iz svakog naslova i teksta na ovom sjajnom portalu jasno da su priče izmišljene i samo kroz satiru se dovode u vezu sa stvarnim događajima – komentari čitalaca pokazuju da, ipak, većina njih ne idu dalje od naslova teksta; ništa novo u već poznatoj konstataciji da je na internetu ljudima moguće svašta podvaliti)