Tantra

12 načina za savršen sex

Ljubav Metropol

Želite li svoju spavaću sobu pretvoriti u raj? Pokušajte s tantrom! Za one koji ne znaju što je to, tantra predstavlja razumijevanje duhovnih potreba kroz one fizičke, kao što je sam seksualni čin. Zvuči puno teže nego što stvarno jest, pa pogledajte ove savjete i prepustite se božanskom seksu.

  1. Prostor mora biti prozračan

Vaša soba je prostor gdje možete osluškivati sva svoja osjetila, izbacite telefone, mobitele, laptope i sve ostalo što bi vas moglo ometati, a ugasite i svjetlo. Neka sve bude uredno, a kraj sebe uvijek imajte vode.

  1. Obavite pripremu

Tuširanjem isperite svu negativnu energiju iz svog tijela i probudite svoja osjetila koristeći raličite kupke s eteričnim uljima.

  1. Plešite zajedno

Nije bitno ima li vaš partner ili vi dvije lijeve, bitno je da ste priljubljeni jedno uz drugo i da očima uspostavite duhovni kontakt koji će vas snažno povezati.

Tantra masaža

  1. Prakticirajte masaže

Cilj masaže je potpuno opustiti i relaksirati vašeg partenra, nakon toga će vam se u potpunosti prepustiti. Moći ćete postupno ići prema nevjerojatnom seksualnom iskustvu.

  1. Dišite polako

Nemojte žuriti, neka predigra dugo traje, do točke kada osjećate kao da zaranjate sa svakim pokretom. Fokusirajte se na disanje, jer će više sporih udisaja razbuktati vaše osjećaje, a nekad vas i odmah dovesti do orgazma.

  1. Budite maštoviti

Tijekom seksa se nemojte opterećivati nebitnim mislima, na primjer nisam oprala suđe ili prošetala psa, jer to sputava vašu seksualnu energiju. Koncentrirajte se tako da još pojačate svoju seksualnu želju, osjetite partnerovu energiju i prepustite se.

  1. Mrdajte vašom guzom

Aktivirajte sve mišiće zdjelice, nogu i trbuha, razmišljajte o njima kao o izvoru vašeg seksualnog naboja.

  1. Gledajte ga direktno u oči

Tijekom seksualnog čina konstantno ga gledajte u oči, čak i u trenutku doživljavanja orgazma. Tako ćete mu priuštiti ogromnu količinu energije koja će ga u trenutku preplaviti.

tantra1

  1. Orgazam nije najvažniji

U tantričkom seksu nemamo ciljeve, ne jurimo orgazme, nego se samo prepustimo. Vjerujte, iznenadit ćete se koliko ćete osjetnih senzacija doživjeti.

  1. Smirujuća glazba

U početku nismo naviknuti na ta sva opuštanja, relaksacije i fokusiranost pa će nam glazba u tome pomoći. Pustite glazbu koja će vas ujediniti.

  1. Otkrijte nove užitke

Nemojte biti koncentrirani samo na svoje spolne organe kao izvore zadovoljstva, nego uživajte i u drugim dijelovima tijela. Naše tijelo ima mnoštvo erogenih zona: usne, bradavice, vrat, pupak, unutrašnja strana bedara.

  1. Seks protiv orgazma

Tantrički seks je nježan seks u kojem orgazam nije primaran cilj. Penetracija treba biti onoliko brza, koliko je potrebno da se održi erekcija. Mijenjajte tempo iz brzog u spori, tako ćete moći kontrolirati svoj orgazam. To je nevjerojatno iskustvo, probajte!

(Cosmopolitan.hr)

tantra3